✔ Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub

Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub merupakan sebuah pusat pengurusan logistik yang bertujuan untuk mempercepatkan penghantaran produk yang dibeli melalui platform Shopee.

Terletak di kawasan Kuala Terengganu Utara, hub ini merupakan lokasi strategik yang membolehkan pengeposan dan pengedaran produk secara lebih cekap di sekitar pantai timur Malaysia.

Dengan kehadiran Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub, pengguna Shopee di kawasan ini akan dapat menikmati penghantaran yang lebih pantas dan efisien, menjadikan pengalaman membeli-belah dalam talian mereka lebih memuaskan.

Hub ini merupakan satu langkah penting dalam usaha Shopee untuk meningkatkan jangkauan dan kualiti perkhidmatan penghantaran mereka, serta memperkukuhkan kedudukan mereka sebagai salah satu platform e-dagang terkemuka di Malaysia.

Maklumat Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub

Alamat

Cawangan Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub terletak di Lot PT 21307P, Kampung Baru, Jalan Gong Badak, Kawasan Perindustrian Gong Badak, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu.

Peta

Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub Contact Number

Berikut adalah maklumat untuk menghubungi Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub :

Tel : 019-399 2584
CS Shopee Express : +603-2777-9222

Waktu Operasi Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub

Waktu operasi Shopee Express Kuala Terengganu Utara Hub adalah seperti berikut :

  • Isnin – Ahad ( Buka 24 jam )

Nota : Perlu diingat bahawa jadual waktu operasi Shopee Xpress boleh berubah mengikut keadaan semasa dan disyorkan untuk merujuk kepada maklumat terkini yang disediakan oleh Shopee atau pihak pengendali Shopee Xpress untuk sebarang pembaharuan atau perubahan.


Leave a Comment