✔ Cawangan Shopee Express Serdang Hub

Artikel ini akan membahas mengenai Shopee Express Serdang Hub, sebuah pusat pengendalian dan penghantaran yang berperanan penting dalam operasi penghantaran Shopee di kawasan Serdang, Malaysia.

Sebagai sebahagian daripada rangkaian infrastruktur penghantaran Shopee, Serdang Hub memastikan penghantaran yang lancar dan efisien kepada pelanggan di Serdang dan kawasan sekitarnya.

Dengan kemudahan logistik moden dan teknologi pengurusan yang canggih, pusat ini mempunyai keupayaan untuk menangani volume pesanan yang besar setiap hari dengan ketepatan dan kecepatan yang tinggi.

Artikel ini akan meneroka peranan penting Shopee Express Serdang Hub dalam memudahkan proses penghantaran produk kepada pelanggan, serta inovasi dan kebolehpercayaan yang mereka tawarkan kepada komuniti tempatan.

Maklumat Shopee Express Serdang Hub

Alamat

Cawangan shopee express serdang hub location di 1636, Jalan SK 11/3, Kampung Baru Seri Kembangan, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia.

Peta

Shopee Express Serdang Hub Contact Number

Berikut adalah maklumat untuk menghubungi Shopee Express Serdang Hub :

CS Shopee Express : +60139324310

Waktu Operasi Shopee Express Serdang Hub

Waktu operasi Contoh Shopee Express Serdang Hub seperti berikut :

  • Isnin – Minggu ( 09.00pagi-19.00petang )

Nota : Perlu diingat bahawa jadual waktu operasi Shopee Xpress boleh berubah mengikut keadaan semasa dan disyorkan untuk merujuk kepada maklumat terkini yang disediakan oleh Shopee atau pihak pengendali Shopee Xpress untuk sebarang pembaharuan atau perubahan.


BACA PULA:

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet