[Terkini] Cawangan MXpress Johor Bahru Malaysia

Menghantar barangan atau pakej hari ini boleh dilakukan dengan mudah hanya melalui aplikasi.

Sekarang dari beberapa perkhidmatan penghantaran yang sedia ada, MXpress mungkin salah satu yang menggunakan kemudahan digital untuk menghantar pakej / barangan.

Menggunakan aplikasi penghantaran pakej MXpress juga agak mudah dilakukan. Kami hanya perlu mengikuti langkah-langkah dan kemudian pakej akan diambil oleh kurier MXpress.

Membincangkan penghantaran, MXpress sudah mempunyai banyak kawasan liputan yang membolehkan pelanggan menghantar ke beberapa wilayah di Malaysia.

Oleh itu, tidak menghairankan bahawa MXpress telah meletakkan beberapa pejabat, ejen cawangan yang terletak di banyak tempat, salah satunya adalah kawasan Johor. Dalam perbincangan ini, kami akan berkongsi maklumat lengkap mengenai alamat MXpress Johor Bahru.

Alamat MXpress Johor Bahru ini mungkin sangat diperlukan bagi anda yang ingin menghantar barangan buat kali pertama menggunakan MXpress.

Jika anda tidak boleh menggunakan kemudahan aplikasi digital, sudah tentu penghantaran mesti dilakukan dengan melawat pejabat MXpress terdekat di kawasan Johor.

Oleh itu, untuk memudahkan anda mencari alamat lengkap MXpress Johor Bahru, di sini kami akan berkongsi maklumat lengkap yang berkaitan dengan alamat MXpress Johor Bahru.

Terdapat banyak pejabat MXpress yang tersebar di beberapa tempat di kawasan Joho. Nah, tanpa berlarutan, lebih baik hanya melihat maklumat yang paling lengkap mengenai alamat MXpress Johor Bahru yang telah disediakan oleh kuriermalaysia.com di bawah.

Alamat MXpress Johor Bahru

Paxel mempunyai banyak pejabat perkhidmatan di beberapa wilayah di Malaysia. Ini dilakukan untuk memudahkan pelanggan menghantar pakej, mengambil dan beberapa perkhidmatan lain dengan mudah.

20, Jln Kempas Utama 3/3, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Peta Maps

Waktu Operasi MXpress

Kemudian mengenai waktu operasi pejabat, boleh dikatakan bahawa hampir setiap pejabat cawangan MXpress mempunyai waktu operasi yang tidak jauh berbeza.

Walaupun terdapat juga beberapa yang mempunyai peruntukan waktu operasi yang berbeza.

Ini sememangnya telah menjadi peruntukan untuk setiap perkhidmatan cawangan MXpress. Sekarang di bawah ini kami memaklumkan waktu operasi pejabat MXpress Johor Bahru.

Senin09.00–17.30
Selasa09.00–17.30
Rabu09.00–17.30
Kamis09.00–17.30
Jumat09.00–17.30
Sabtu09.00–17.30
MingguClossed

JOM BACA :


Jenis Perkhidmatan MXpress

Kemudian dalam perbincangan akhir ini kami akan memberikan maklumat tentang jenis perkhidmatan yang ada di setiap pejabat MXpress.

Boleh dikatakan bahawa hampir semua pejabat MXpress di kawasan Johor Bahru menyokong beberapa jenis perkhidmatan, seperti:

  • Penghantaran pakej
  • Tangkapan paket
  • Semak resit pakej
  • Aduan masalah penghantaran
  • Kritikan dan Cadangan

Melihat beberapa perkhidmatan yang disebutkan di atas, kami berpendapat bahawa jenis perkhidmatan seperti penghantaran dan pengambilan pakej adalah perkhidmatan yang paling kerap dilakukan oleh pelanggan MXpress.

Kami juga berpendapat jenis perkhidmatan ini tidak jauh berbeza dengan perkhidmatan lain.

Jadi itulah beberapa maklumat lengkap yang boleh anda lihat di atas mengenai alamat lengkap pejabat MXpress Johor Bahru, waktu bekerja, jenis perkhidmatan dan nombor telefon.

Mungkin ini semua kuriermalaysia.com boleh katakan, mudah-mudahan perbincangan di atas dapat berguna dan menambah wawasan kepada anda semua.

Originally posted 2023-01-22 01:00:00.

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet