[Terkini] Senarai Cawangan Fedex Johor Malaysia

Pada masa kini, memilih perkhidmatan penghantaran barang tidak sukar kerana beberapa syarikat perkhidmatan perkapalan telah muncul antara satu sama lain dengan menawarkan banyak pilihan mulai dari SameDay, Penghantaran Segera, Kargo dan lain-lain.

Lebih menarik lagi, kos penghantaran yang dikenakan juga sangat berpatutan dan jika dibandingkan dengan beberapa perkhidmatan lain, mereka mempunyai perbezaan yang baik.

Dengan menawarkan kos penghantaran yang lebih menjimatkan, sangat mungkin bahawa sesetengah orang yang sering menghantar barangan atau membeli-belah dalam talian tergoda oleh tawaran itu, terutamanya jika mereka mempunyai jaminan bahawa barangan tiba di destinasi mereka dengan selamat dan selamat, ia mesti menjadi pilihan utama.

Sama seperti perkhidmatan penghantaran di bawah nama Fedex, walaupun masih agak baru, perkhidmatan yang disediakan tidak perlu diragui lagi.

Dengan menyediakan beberapa perkhidmatan seperti Penghantaran Sameday, Next Day dan masih terdapat beberapa jenis perkhidmatan lain yang tersedia yang kami tidak boleh menyebut satu persatu.

Bagi anda semua yang tinggal di sekitar Johor dan kawasan sekitarnya, sudah tentu anda ingin mengetahui alamat Fedex Johor di mana dan jenis perkhidmatan yang boleh didapati di setiap pejabat cawangan di kawasan ini, maka sama ada waktu operasi adalah sama dengan yang lain.

Pada asasnya, ia adalah sama seperti beberapa bandar lain seperti Fedex Johor di mana ia mempunyai jenis perkhidmatan yang sama pasti, mungkin itu boleh menjadi pembezaan waktu kerja atau waktu operasi kerana setiap rantau mempunyai dasar tersendiri.

Baiklah tanpa perlu berlarutan lagi, tentu saja, terdapat banyak orang di luar sana yang ingin tahu tentang alamat Fedex Johor di mana-mana sahaja, untuk maklumat lanjut, lihat ulasan dari kuriermalaysia.com seperti di bawah.

Pusat Fedex Johor

Seperti yang telah kami nyatakan sebelum ini, lokasi pejabat Fedex Johor sangat strategik.

Di mana anda yang ingin melawatnya untuk membuat aduan, mengambil barang / penghantaran barangan, berikut adalah alamat lengkap Pusat Fedex Johor.

6, Jln I-Park SAC 2, Tmn Perindustrian I-Park SAC, 81400 Senai, Malaysia

Peta Maps

Untuk memudahkan anda yang ingin pergi ke sana, berikut adalah laluan yang boleh anda gunakan untuk mengetahui lokasi pejabat Fedex Johor dari kawasan yang sedang anda lawati.

Waktu Operasi Fedex Johor

Sama seperti pejabat cawangan di setiap rantau terdapat waktu operasi, walaupun seperti itu setiap pelanggan wajib tahu supaya mereka dapat menentukan bila masa yang sesuai untuk datang.

Jika anda ingin tahu tentang semuanya, sila lihat secara langsung ulasan yang telah disediakan termasuk yang berikut.

Senin08.30–19.00
Selasa08.30–19.00
Rabu08.30–19.00
Kamis08.30–19.00
Jumat08.30–19.00
Sabtu08.30–13.00
MingguClosed

NOTA: Anda perlu tahu, kemungkinan besar waktu operasi ahad sabtu akan berbeza, kerana itu adalah disyorkan untuk melawatnya lebih awal untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dari pihaknya.

Selepas mengetahui Pusat Fedex Johor, kini kami akan membincangkan maklumat lengkap mengenai alamat Cawangan Fedex Johor.

Jom Baca : [Terkini] Senarai Cawangan Pejabat GDEX Johor


Fedex Batu Pahat

Berikut adalah beberapa rujukan mengenai perkhidmatan Fedex yang terletak di Batu Pahat masa kini.

1. Fedex TNT Ship Center

Alamat42, Jalan Kencana 1a/1, Tmn Sri Mutiara, 83300 Sri Gading, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.00–17.00
Ahad : Closed
Nombor Telefon

Jom Baca : [Terkini] Senarai Cawangan Pejabat Pos Laju Johor

Fedex Muar

Berikut adalah beberapa rujukan mengenai perkhidmatan Fedex yang terletak di Muar masa kini.

1. Fedex Senai – TNT Ship Center

Alamat6, Jln I-Park SAC 2, Tmn Perindustrian I-Park SAC, 81400 Senai, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+601800886363

Jom Baca : Senarai Cawangan Pejabat J&T Express Johor

Fedex Johor Bahru

Berikut adalah beberapa rujukan mengenai perkhidmatan Fedex yang terletak di Johor Bahru masa kini.

1. Fedex TNT Aramex

AlamatG164 R&F MALL, Jalan Tanjung Puteri, 80300 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–19.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+601152893222

2. Settlepoint Perling Fedex

Alamat362, Jalan Simbang, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 10.00–17.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+60189892322

Tidak jauh berbeza dengan pejabat ekspedisi Ninja Van Johor, jelas bahawa kewujudan alamat Fedex memberikan warna baru kepada masyarakat sekitar apabila mereka ingin membuat penghantaran / mengambil barang menggunakan perkhidmatan penghantaran yang berbeza.

Oleh itu, jika anda hanya tahu bahawa terdapat pejabat Fedex Johor, kuriermalaysia.com fikir maklumat di atas benar-benar dapat membantu anda jika anda ingin menggunakan perkhidmatan penghantaran yang satu ini. Itu sahaja dan mudah-mudahan ia berguna.

Originally posted 2023-01-09 01:00:00.

Leave a Comment