Cawangan Shopee Express Padang Tembak

Shopee Express Padang Tembak adalah perkhidmatan penghantaran yang disediakan oleh Shopee untuk memenuhi keperluan pelanggan di kawasan Padang Tembak.

Dengan Shopee Express Padang Tembak, pengguna dapat menikmati penghantaran cepat dan efisien bagi pembelian mereka di platform Shopee.

Perkhidmatan ini menawarkan kecepatan dan kebolehpercayaan yang tinggi, memastikan bahawa pesanan anda sampai dengan selamat dan tepat pada masanya.

Shopee Express Padang Tembak adalah pilihan terbaik untuk memenuhi keperluan penghantaran harian anda di kawasan Padang Tembak, Pangkalan Chepa.

Maklumat Shopee Express Padang Tembak

Alamat

Cawangan Shopee Express Padang Tembak terletak di Depan Maahad Muhammadi Lelaki, Jln Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

Peta

Shopee Express Padang Tembak Contact Number

Berikut adalah maklumat untuk menghubungi Shopee Express Padang Tembak :

Tel : 010-984 4486
CS Shopee Express : +603-2777-9222

Waktu Operasi Shopee Express Padang Tembak

Waktu operasi Shopee Express Padang Tembak adalah seperti berikut :

HariWaktu
Rabu09.00–17.30
Khamis09.00–17.30
JumaatTutup
Sabtu09.00–17.30
Ahad09.00–17.30
Isnin09.00–17.30
Selasa09.00–17.30

BACA PULA :

2 thoughts on “Cawangan Shopee Express Padang Tembak”

  1. SPXMY044943031983 Dah 3 hari parcel out delivery sampai nya x..xde call pun..dah buat keluar barang untuk hantar masih tak sampai dah 3 hari dah..ape kena la dengan korang ni menyusah kan jer

    Reply

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet