✔ Cawangan Shopee Express Machang

Shopee Express Machang merupakan satu lagi perkhidmatan penghantaran yang disediakan oleh Shopee, platform e-dagang terkemuka di Malaysia.

Dengan Shopee Express Machang, pengguna dapat menikmati penghantaran yang pantas dan efisien bagi produk yang mereka beli melalui platform Shopee.

Machang sendiri merupakan bandar kecil yang terletak di daerah Kuala Krai, Kelantan.

Dengan adanya perkhidmatan Shopee Express Machang, pengguna di kawasan ini dapat menikmati manfaat penghantaran yang lebih cepat dan tepat pada masanya.

Melalui kemudahan ini, Shopee terus memperkukuhkan kedudukannya sebagai satu platform e-dagang yang memahami keperluan pengguna dengan memberikan perkhidmatan penghantaran yang lebih baik dan efisien.

Maklumat Shopee Express Machang

Alamat

Cawangan Shopee Express Machangterletak di PT 2713 Tingkat Bawah, Taman Cahaya Bahagia, Lebuhraya Kota Bharu – Gua Musang, 18500 Machang, Kelantan.

Peta

Shopee Express Machang Contact Number

Berikut adalah maklumat untuk menghubungi shopee express contact number Machang :

JenisNombor
Telefon+60198668672
Telefon Bimbit05 242 7086
CS Shopee Express+603-2777-9222
PICEncik Chan
Emelchantk@airpak-express.com

Waktu Operasi Shopee Express Machang

Waktu operasi Shopee Express Machang adalah seperti berikut :

  • Isnin – Sabtu ( 09.00pagi-17.30petang )
  • Ahad – Closed

Nota : Perlu diingat bahawa jadual waktu operasi Shopee Xpress boleh berubah mengikut keadaan semasa dan disyorkan untuk merujuk kepada maklumat terkini yang disediakan oleh Shopee atau pihak pengendali Shopee Xpress untuk sebarang pembaharuan atau perubahan.


BACA PULA :

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet