[Terkini] Senarai Cawangan Pejabat Abx Express Melaka

Abx Express menjadi salah satu perkhidmatan ekspedisi yang mula dikenali ramai oleh rakyat Malaysia. Syarikat perkapalan ini telah ditubuhkan sejak lama dan terus menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pengguna.

Melaka adalah salah satu bandar pelabuhan terbesar di Malaysia yang tentunya berkait rapat dengan aktiviti penghantaran barang.

Tidak hairanlah Abx Express mensasarkan pasaran yang sesuai kerana keperluan untuk penghantaran barangan dalam kuantiti yang besar dan besar semakin meningkat.

Alamat pejabat Abx Express juga terletak di kawasan Melaka, menjadikannya lebih mudah bagi pengguna untuk mencapainya.

Sudah tentu, pengguna akan mendapat kadar penghantaran yang berpatutan dan boleh menghantar barangan bersaiz besar tanpa perlu risau.

Dengan mengetahui alamat pejabat, anda boleh pergi terus ke sana apabila anda akan menghantar barangan.

Di samping itu, alamat Abx Express juga akan melayani sebarang aduan atau aduan daripada pelanggan apabila mengalami masalah penghantaran.

Di alamat pejabat, anda juga boleh bertanya secara langsung mengenai kadar atau jika anda ingin mengetahui status penghantaran melalui cek resit.

Di samping itu, alamat pejabat Melaka juga berguna sebagai kemudahan logistik supaya ia dapat menyambung dari lokasi asal ke destinasinya.

Di alamat kemudahan logistik Malaysia, ia juga berguna sebagai lokasi penyimpanan untuk pakej sebelum dihantar ke bandar destinasi.

Di samping itu, terdapat juga kemudahan pengisihan yang dapat memisahkan pakej berdasarkan lokasi dan alamat destinasi mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai alamat Abx Express Melaka, sila lihat ringkasan kuriermalaysia.com bawah.

Alamat Abx Express Melaka

Di samping itu, alamat Abx Express Melaka sememangnya merupakan pusat gudang penyimpanan untuk semua penghantaran di rantau Melaka dan persekitarannya. Untuk mengetahui alamat lengkap ibu pejabat Melaka, sila ambil perhatian atau perhatikan di bawah.

50, Jalan Imj 1, Taman Industri Malim Jaya, 75250 Melaka, Malaysia

Peta Maps

Pada asasnya, alamat Abx Express Melaka dapat dicapai dengan mudah kerana terletak berhampiran jalan utama.

Bagi anda yang memerlukan bantuan, anda boleh pergi ke alamat di atas, tetapi apabila anda ingin lebih tepat, sila manfaatkan laluan peta seperti berikut.

Nombor Telefon & WhatsApp Abx Express Melaka

Seterusnya untuk nombor telefon Abx Express Melaka, anda diberi nombor Nombor Telefon & WhatsApp.

Ia menjadi pusat panggilan di mana kebanyakan mereka hanya menerima panggilan. Manakala nombor lagi mempunyai WhatsApp yang boleh digunakan untuk sembang langsung.

+6063372580

Untuk caj panggilan pusat panggilan akan mengikuti pembekal selular yang anda gunakan, jadi sediakan kredit yang mencukupi.

Apa yang anda perlu lakukan ialah memilih sama ada anda mahu menghubungi pusat panggilan atau menghubungi pegawai melalui sembang WhatsApp.

Waktu Operasi

Untuk melawat alamat Abx Express Melaka, anda mesti memberi perhatian kepada masa kerana ia tidak dibuka setiap hari, Pejabat ini dibuka dari Isnin hingga Sabtu.

Untuk hari Ahad, pejabat ditutup supaya aktiviti penghantaran akan dijalankan pada hari bekerja berikutnya. Apabila anda berminat untuk melawat alamat Abx Express Melaka, pastikan semasa waktu operasi.

Senin09.00–19.00
Selasa09.00–19.00
Rabu09.00–19.00
Kamis09.00–19.00
Jumat09.00–19.00
Sabtu09.00–19.00
MingguClossed

Jom Baca : [Terkini] Senarai Cawangan Abx Express Johor

Kaedah aduan Pakej berpusat juga boleh dilakukan terus dari alamat pejabat terdekat dari lokasi anda.

Manfaat mengetahui alamat Abx Express Melaka adalah untuk memudahkan apabila anda akan menghantar barangan atau memfailkan aduan.

Di samping itu, alamat Abx Express Melaka juga berguna sebagai pusat pengumpulan pakej kemudian disusun dan akan dijadualkan berlepas ke bandar destinasi.

Semoga perbincangan alamat Abx Express Melaka dapat membantu anda apabila terdapat masalah penghantaran.

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet