[Terkini] Senarai Cawangan Abx Express Johor

Abx Express adalah salah satu syarikat perkhidmatan penghantaran barang yang masih boleh dikatakan agak baru, walaupun seperti ini, namanya lebih cepat dikenali oleh ramai orang berkat bekerjasama dengan E-Commerce.

Ini ternyata menjadi langkah yang tepat untuk syarikat itu, untuk memberikan perkhidmatan terbaik kerana namanya semakin dikenali, ia membentangkan pejabat cawangan di setiap rantau di seluruh Malaysia.

Apabila bercakap mengenai pejabat cawangan, pihak dari Abx Express memberikan faedah untuk setiap pengguna kerana lebih mudah untuk menghantar pakej barangan, mengambil barang, mengadu dan masih terdapat banyak jenis perkhidmatan lain yang tersedia.

Jika anda adalah salah seorang pengguna Abx Express, adalah wajib untuk mengetahui alamat pejabat Abx Express Johor, kerana akan ada banyak faedah untuk mendapatkan kemudian selepas mengetahui.

Kerana ramai orang ingin tahu tentang semuanya, pada kesempatan yang sangat baik ini kami ingin menyampaikan kepada anda semua mengikut subjek perbincangan ini, oleh itu sangat disyorkan agar anda mendengar akhirnya.

Baiklah tanpa perlu berlarutan lagi, lihat sahaja ulasan dari kuriermalaysia.com mengenai alamat pejabat Abx Express Johor dan waktu operasi dan jenis perkhidmatan telah dihantar seperti di bawah.

Pusat Abx Express Johor

Seperti yang telah kami nyatakan sebelum ini, lokasi pejabat Abx Express Johor sangat strategik.

Di mana anda yang ingin melawatnya untuk membuat aduan, mengambil barang / penghantaran barangan, berikut adalah alamat lengkap.

27, Jalan Angkasa Mas Utama, Kawasan Perindustrian Tebrau 2, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia

Peta Maps

Bagi setiap pengguna Abx Express yang mengalami kekeliruan semasa mencari alamatnya, di sini kami sangat mengesyorkan menggunakan peta google di mana anda boleh diarahkan untuk mencari alamat. Bagi mendapatkan alamat di Peta google, sila klik peta di bawah.

Waktu Operasi Abx Express

Kemudian teruskan ke perbincangan seterusnya, iaitu waktu operasi pejabat atau waktu bekerja, seperti yang telah dijelaskan kepada anda semua untuk waktu kerja yang hampir sama.

Jika anda ingin mengetahui butiran lanjut, sila lihat secara langsung ulasan yang telah kami sediakan untuk semua pengguna Abx Express seperti di bawah.

Senin09.00–18.00
Selasa09.00–18.00
Rabu09.00–18.00
Kamis09.00–18.00
Jumat09.00–18.00
Sabtu09.00–13.00
Sabtu08.30–12.30

Sama seperti perbincangan sebelumnya, untuk memulakan perbincangan, kami mula-mula menyampaikan perkara, iaitu Waktu pejabat Abx Express Johor, yang merupakan salah satu bandar di Malaysia.

Jika anda ingin mengetahui maklumat yang lebih lengkap dan terperinci, sila lihat secara langsung ulasan yang telah kami sediakan mengenai alamat Cawangan Abx Express dan nombor telefon pejabat Abx Express seperti di bawah.


Abx Express Johor

Berikut adalah beberapa rujukan mengenai perkhidmatan j&t express yang terletak di Abx Express masa kini.

1. ABX Express

Alamat18, Jln Kempas Utama 3/4, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6075506243

Jenis Perkhidmatan

Kewujudan pejabat cawangan, dapat dipastikan bahawa terdapat banyak jenis perkhidmatan yang tersedia, di mana setiap pengguna dapat dengan mudah mengakses mengikut matlamat masing-masing.

Bagi anda yang ingin mengetahui jenis perkhidmatan yang tersedia, sila lihat secara langsung ulasan yang telah disediakan termasuk yang berikut.

  • Jenis perkhidmatan pertama ialah setiap pengguna boleh menghantar pakej dengan melawat secara langsung, tetapi untuk membuat penghantaran, sangat disyorkan untuk melakukan pembungkusan terlebih dahulu kerana mereka tidak menyediakan perkhidmatan pembungkusan pakej.
  • Kemudian jenis perkhidmatan seterusnya adalah sebagai tempat untuk mengambil pakej barangan, dalam kes ini diperlukan untuk memeriksa resit terlebih dahulu sama ada pakej telah tiba di pejabat cawangan atau tidak.
  • Kemudian sebagai tempat untuk aduan bagi setiap pengguna untuk mengemukakan atau mengadu tentang masalah yang dialami oleh pengguna untuk mencari jalan keluar.
  • Selain itu, ia boleh menjadi tempat untuk mendaftar bagi semua orang yang ingin menjadi kurier ABX Express atau menjadi pekerja ABX Express.
  • Dan sudah tentu terdapat banyak jenis perkhidmatan lain yang terdapat di pejabat cawangan ABX Express, sila datang kepadanya selagi semuanya berkaitan dengan perkhidmatan ABX Express.

Ia dapat disimpulkan dari perbincangan seperti di atas jika setiap wilayah mempunyai pejabat cawangan di mana masing-masing mempunyai jenis perkhidmatan dan waktu operasi yang sama, tetapi sangat disyorkan untuk mengetahui waktu buka dan nombor telefon penutupan.

Itulah bagaimana kuriermalaysia.com dapat memberikan penjelasan yang lengkap, mudah-mudahan dengan maklumat ini, ia dapat membantu semua orang yang memerlukannya.


JOM BACA :


Originally posted 2023-01-10 01:00:00.

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet