[Terkini] Senarai Cawangan Poslaju Negeri Sembilan

Untuk dapat bersaing dengan beberapa syarikat perkhidmatan penghantaran lain seperti GDEX, Ninja Van dan beberapa syarikat lain, pihaknya sentiasa menyediakan promosi promosi menarik supaya ramai pengguna berminat untuk menggunakan perkhidmatan Poslaju.

Kerana ia masih agak baru, sesetengah pengguna pasti tidak benar-benar memahami segala-galanya, walaupun di antara mereka tidak tahu alamat pejabat Poslaju pusat dan cawangan, terutamanya jika anda sering menghantar bungkusan barang.

Terdapat banyak kelebihan jika anda sudah mengetahui alamat Poslaju Negeri Sembilan dan salah satunya memudahkan apabila anda ingin menghantar atau mengambil barang kerana sebelum ini anda sudah mengetahui lokasi di mana ia paling dekat dengan lokasi anda.

Di samping itu, masih terdapat banyak lagi faedah yang anda dapat, walaupun anda ingin mengetahui lebih lanjut, ia akan dijelaskan dalam ulasan ini, oleh itu teruskan membaca sehingga akhir untuk memahami kemudian.

Kerana ramai orang ingin tahu tentang segala-galanya, jadi pada pertemuan yang sangat baik ini, kami akan menerangkan secara terperinci dalam artikel ini, kerana terdapat banyak maklumat penting yang akan disampaikan kepada anda semua.

Baiklah kerana ramai yang ingin mengetahui semuanya, kemudian lihat secara langsung ulasan dari kuriermalaysia.com mengenai alamat Poslaju Negeri Sembilan yang telah kami sediakan untuk semua pengguna dari Anteraja seperti di bawah.

Alamat Poslaju Negeri Sembilan

Terdapat banyak pejabat cawangan, terutamanya untuk kawasan Negeri Sembilan, terdapat banyak daripada mereka di mana masing-masing mempunyai perkhidmatan yang hampir sama.

Bukan sahaja menyampaikan penghantaran, anda juga boleh mencari maklumat kekosongan pekerjaan dan sebagainya, jika anda ingin tahu tentang segala-galanya, sila lihat beberapa alamat Poslaju Negeri Sembilan yang telah disediakan termasuk yang berikut.

1. Pusat Pos Laju Seremban

AlamatOakland Commercial Square, 284, Jalan Haruan 1, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6066788700

Jom Baca : [Terkini] Senarai Cawangan Pejabat Pos Laju Johor

2. Pos Laju Senawang

poslaju senawang
poslaju senawang

AlamatPejabat Pos Seremban Utara, 173, Jalan Dato Bandar Tunggal, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6067625345

3. Pos Laju Port Dickson

Alamat066516315/6516316, No 1(PT4729), Ground Floor Jalan Seremban Batu 6 Taman Perindustrian Lukut Raya, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon

Jom Baca : [Terkini] Cara Pos Barang Guna Pos Laju

4. Poslaju Bahau

pos laju bahau
pos laju bahau

Alamat72100 Bahau, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 09.00–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6064543182

5. Pos Laju Gemas

AlamatPT 4614, Bandar Baru, 73400 Gemas, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon

Jom Baca : [Terkini] Senarai Cawangan Pejabat Pos Laju Melaka

Kerana ia terletak di lokasi yang sangat strategik, sangat mungkin bagi anda untuk mencari lokasi pejabat Negeri Sembilan, di atas juga telah disebutkan butiran alamat juga.

Cuma beberapa pejabat ini tidak termasuk pos laju seremban contact number yang boleh dihubungi, dengan cara itu anda semua pasti perlu pergi terus ke pejabat pos laju mengikut lokasi semasa anda.


Jenis Perkhidmatan Poslaju Negeri Sembilan

Untuk melengkapkan perbincangan ini, kami akan memaklumkan kepada anda mengenai beberapa jenis perkhidmatan di pejabat cawangan.

Bagi anda yang ingin tahu tentang segala-galanya, kemudian lihat ulasan yang telah disediakan untuk semua pelanggan termasuk yang berikut.

  • Setiap pejabat cawangan berfungsi menghantar bungkusan barangan mengikut peraturan yang berkenaan.
  • Pengambilan konsainan untuk mana-mana pengguna yang tidak sabar untuk mengambilnya.
  • Menerima aduan seperti barangan tidak tiba, barangan rosak, serta beberapa aduan lain.

Jika anda melihat penjelasan seperti di atas, dapat disimpulkan bahawa setiap pejabat cawangan poslaju mempunyai banyak kelebihan dan mempunyai beberapa jenis perkhidmatan yang hampir sama.

Di sini kami sangat mengesyorkan bahawa untuk anda semua, apabila terdapat perniagaan yang berkaitan dengan poslaju, lebih baik segera datang terus ke pejabat di mana semua akan mempunyai jalan keluar.

Nah, itulah bagaimana perbincangan lengkap mengenai alamat kuriermalaysia.com poslaju dapat disampaikan kepada anda semua.

Semoga maklumat seperti di atas dapat membantu semua pihak yang memerlukan penjelasan ini.

Originally posted 2023-03-08 01:00:00.

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet