Cawangan Shopee Express Subang Bestari Hub

Shopee Express Subang Bestari Hub merupakan pusat pengedaran pesanan yang memainkan peranan penting dalam menyalurkan barang-barang yang ditempah melalui platform Shopee kepada pengguna di sekitar kawasan Subang Bestari.

Terletak di Subang Bestari, Selangor, pusat pengedaran ini adalah antara yang terbesar dan tercanggih di rantau ini.

Dalam era perdagangan atas talian yang semakin berkembang, Shopee Express Subang Bestari Hub berperanan sebagai titik pusat bagi proses pemprosesan dan penghantaran pesanan yang ditempah melalui Shopee.

Pusat pengedaran ini dilengkapi dengan kemudahan penyimpanan, pemprosesan, dan pengendalian pesanan yang teratur untuk memastikan pesanan-pesanan tersebut sampai kepada pelanggan dengan cepat dan lancar.

Maklumat Subang Bestari Hub Shopee Express

Alamat

Cawangan Subang Bestari Hub Shopee Express terletak di 8, Jalan Utarid U5/29, Taman Segar Subang, 40150 Shah Alam, Selangor.

Peta

v

Shopee Express Subang Bestari Hub Contact Number

Berikut adalah maklumat untuk menghubungi Subang Bestari Hub Shopee Express :

Tel : –
CS Shopee Express : +603-2777-9222

Waktu Operasi Subang Bestari Hub Shopee Express

Nota : Maaf buat masa ini tiada maklumat berkaitan waktu operasi di Shopee Express Subang Hub. Untuk maklumat lanjut mengenai waktu operasi, saya sarankan untuk pergi terus ke alamat yang disenaraikan atau sila hubungi nombor telefon CS Shopee Express.


BACA PULA :

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet