✔ Cawangan Shopee Express Drop Off Point Kota Damansara

Shopee Express Drop-Off Point adalah inisiatif terkini yang ditawarkan oleh Shopee, platform e-dagang terkemuka di Malaysia.

Dengan Shopee Express Drop-Off Point, pengguna boleh dengan mudah menghantar dan mengambil barang yang dibeli secara dalam talian di lokasi-lokasi yang dipilih.

Di Kota Damansara, Shopee Express Drop-Off Point menyediakan kemudahan kepada pengguna untuk membuat penyerahan dan pengambilan produk dengan lebih mudah dan cekap.

Pengguna boleh memilih salah satu daripada pelbagai lokasi Drop-Off Point yang terdapat di Georgetown untuk menyerahkan barang yang ingin dihantar, menjimatkan masa dan usaha mereka.

Dengan adanya Shopee Express Drop-Off Point, proses penghantaran dan pengambilan produk menjadi lebih lancar, memudahkan pengguna Shopee di Kota Damansara untuk mendapatkan pengalaman e-dagang yang lebih menyenangkan dan efisien.

Maklumat Shopee Express Drop Off Point Kota Damansara

Alamat

Cawangan Shopee Express Drop Off Point Kota Damansara terletak di No. 20-G, Jalan Teknologi 3/6D, Taman Sains Selangor 1 Sek 3, Kota Damansara Sg Buloh, 47810 Petaling Jaya, Selangor.

Peta

Shopee Express Damansara Hub Contact Number

Berikut adalah maklumat untuk menghubungi Shopee Express Drop Off Point Kota Damansara :

Tel : +60361503255
Mobile : +60165521255
CS Shopee Express : +603-2777-9222

Waktu Operasi Shopee Express Drop Off Point Kota Damansara

Waktu operasi Shopee Express Drop Off Point Kota Damansara adalah seperti berikut :


BACA PULA :

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet