[Terkini] Senarai Cawangan Pgeon Seremban

Pada masa ini, alamat pejabat Pgeon Seremban tersebar di seluruh Malaysia, menjadikannya lebih mudah untuk proses penghantaran dan pengedaran pakej.

Pengguna juga boleh mendapatkan kemudahan termasuk cara menyemak penghantaran Pgeon Seremban secara dalam talian, penjejakan resit dan juga perkhidmatan pusat panggilan 24 jam.

Melalui setiap alamat Pgeon Seremban, proses penghantaran akan dijalankan bermula dari pengambilan pakej, menyusun, penyimpanan di gudang dan penghantaran ke lokasi destinasi.

Alamat pejabat Pgeon Seremban juga akan melayani aduan pelanggan atau mengendalikan pakej yang hilang dan rosak.

Bagi penjual atau pengguna, tentu saja, mereka ingin mengetahui alamat pejabat Pgeon Seremban untuk memudahkan memenuhi keperluan ekspedisi.

Di samping itu, melalui pejabatnya, semua orang juga boleh mendapatkan maklumat mengenai kekosongan kurier Pgeon Seremban sebagai peluang perniagaan baru.

Selain digunakan sebagai pusat maklumat, pejabat Pgeon Seremban juga akan menyediakan pendaftaran ejen dan kurier serta menyediakan latihan.

Kehadiran pejabat Pgeon Seremban di setiap wilayah akan memenuhi keperluan semua pihak yang menggunakan perkhidmatan penghantarannya.

Pusat Pgeon Seremban

Di mana anda yang ingin melawatnya untuk membuat aduan, mengambil barang / penghantaran barangan, berikut adalah alamat lengkap.

489, Jalan SJ 9/1, Taman Seremban Jaya, 70450 Seremban, Negeri Sembilan

Peta Maps

Bagi mana-mana pengguna Pgeon yang mengalami ralat semasa mencari alamatnya, di sini kami amat mengesyorkan menggunakan peta google di mana anda boleh diarahkan untuk mencari alamat.

Untuk mendapatkan alamat dalam peta Google, sila klik peta di bawah.

Waktu Operasi Pgeon

Kemudian teruskan ke perbincangan seterusnya, iaitu waktu operasi pejabat atau waktu bekerja, seperti yang telah dijelaskan kepada anda semua untuk waktu kerja yang hampir sama.

Senin09.00–18.00
Selasa09.00–18.00
Rabu09.00–18.00
Kamis09.00–18.00
Jumat09.00–18.00
Sabtu09.00–13.00
MingguClossed

Jom Baca : [Terkini] Senarai Cawangan Pgeon Johor Paling Best


Alamat Cawangan Pgeon Seremban

Dari alamat pejabat Pgeon terdekat, anda juga boleh mendapatkan maklumat mengenai perkhidmatan terkini sehingga kos penghantaran.

Sebagai rujukan, kuriermalaysia.com telah merumuskan alamat pejabat Pgeon di seluruh Malaysia seperti di bawah.

1. Pigeon Uptown Avenue

Alamat323 (groundfloor) Seksyen B Uptown Avenue Seremban 2, Jalan S2 B13, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia, 70300 Seremban, Malaysia
PetaDisini
Waktu
Nombor Telefon

Jom Baca : [Terkini] Alamat Cawangan Pgeon Melaka


Pusat Panggilan Pgeon Seremban

Selepas mengetahui alamat pejabat Pgeon di setiap rantau, anda boleh pergi ke sana jika terdapat masalah penghantaran atau ingin mendaftar sebagai rakan kongsi.

Selain alamat pejabat Pgeon, terdapat juga perkhidmatan pusat panggilan yang boleh diakses selama 24 jam penuh seperti berikut.

  • +6042023146
  • business.pgeon.delivery

Menggunakan alamat pejabat Pgeon, anda boleh melawatnya secara langsung, terutamanya dengan ciri peta, mudah untuk menavigasi dari lokasi anda.

Di samping itu, perkhidmatan Pgeon lengkap dari memeriksa resit, kadar, pusat panggilan dan juga insurans penghantaran.

Mudah-mudahan, setelah mendapat alamat pejabat Pgeon terdekat, anda dapat memenuhi keperluan penghantaran anda atau membuat aduan terus.

Originally posted 2023-03-16 01:00:00.

Leave a Comment

https://mimsyskitchen.com/

server thailand

joker123

sbobet