[Terkini] Cawangan Pejabat Line Clear Express Melaka

Kami sememangnya biasa dengan ekspedis Line Clear Express. Secara langsung Line Clear Express menawarkan perkhidmatan penghantaran ke pelbagai bahagian Malaysia dan juga di luar negara pada kadar yang kompetitif.

Line Clear Express mempunyai pejabat cawangan di seluruh Malaysia yang akan memudahkan pengedaran pakej dalam masa yang cepat.

Sebelum ini kita telah membincangkan mengenai alamat Line Clear Express Johor yang terletak di wilayah Johor.

Begitu juga, alamat Line Clear Express juga sama supaya kedua-dua ekspedisi ini dapat diharap untuk penghantaran pelbagai jenis pakej.

Dengan kehadiran pejabat Line Clear Express, masyarakat sekitar dapat menghantar pakej dengan cepat dan mudah.

Alamat Line Clear Express akan sangat berguna apabila anda akan menghantar pakej atau mengambil. Kemudian alamat Line Clear Express juga akan melayani setiap aduan pelanggan jika terdapat pakej yang hilang atau rosak.

Kemudian alamat Line Clear Express juga menyediakan perkhidmatan pembungkusan, kadar cek, resit dan label penghantaran cetak.

Anda boleh memilih penghantaran berdasarkan anggaran tiba atau harga. Boleh dikatakan bahawa Line Clear Express mempunyai kadar yang paling murah, tetapi untuk anggaran penghantaran ia akan lebih lama.

Pelanggan juga boleh mendapatkan perkhidmatan semakan tarif berdasarkan asal dan destinasi mereka.

Kemudian alamat pejabat juga mempunyai kegunaan lain selain untuk pengguna. Bagi mereka yang ingin mendaftar kurier atau pekerja, ia boleh dilakukan di alamat Line Clear Express Melaka.

Oleh itu, kewujudan alamat pejabat akan mengukuhkan lagi Line Clear Express dalam aktiviti penyampaiannya.

Pusat Line Clear Express Melaka

Pusat Line Clear Express terletak di Melaka jadi tidak menghairankan bahawa ia dikenali sebagai Pusat Line Clear Express Melaka.

Di kemudahan logistik ini, pelbagai jenis perkhidmatan lengkap disediakan untuk pengguna.

Sebahagian daripada mereka termasuk penghantaran barangan, pemilihan, pulangan, aduan, pembungkusan, kadar pemeriksaan, resit dan bantuan untuk tuntutan pampasan. Untuk alamat Pusat Line Clear Express yang lengkap seperti berikut.

Lot 9307-A, Jalan Ttc 26A, Taman Teknologi Cheng, 75250 Ayer Keroh, Melaka, Malaysia

Peta Maps

Pada asasnya, alamat Line Clear Express Melaka sememangnya boleh didapati dengan mudah oleh masyarakat sekitar.

Walau bagaimanapun, bagi pendatang atau bukan pemastautin Melaka, mungkin sukar untuk mencari maklumat alamat lengkap. Oleh itu, anda boleh menggunakan bantuan Peta Google seperti berikut.

Waktu Operasi Line Clear Express

Sebagai tambahan kepada alamat Line Clear Express Melaka, anda juga mesti memberi perhatian kepada waktu tutup pejabat.

Pada asasnya, Line Clear Express Melaka dibuka setiap hari, tetapi mengikut peruntukan waktu operasinya, ia bukan 24 jam.

Senin08.30–18.30
Selasa08.30–18.30
Rabu08.30–18.30
Kamis08.30–18.30
Jumat08.30–18.30
Sabtu08.30–18.30
MingguClossed

Cawangan Line Clear Express

Sebagai tambahan kepada alamat Line Clear Express pusat, terdapat juga beberapa cawangan dan sub-ejen yang tersebar di pelbagai wilayah.

Bagi anda yang tinggal berhampiran dengan alamat, anda boleh pergi ke sana untuk mendapatkan perkhidmatan tanpa perlu membuang kos perjalanan.

Kemudian alamat Line Clear Express Melaka yang tersebar juga akan mempercepatkan proses pengedaran bungkusan kerana di setiap cawangan sudah ada kurier yang siap dihantar.

Bagi mereka yang ingin mengetahui alamat semua pejabat Line Clear Express di Melaka, lihat jadual di bawah.

1. Line Clear Express & Logistics

Alamat22, Jalan Mp17, Taman Iks Merdeka, 75350 Melaka, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–18.00
Minggu : Closed
Nombor Telefon

2. Line Clear Express & Logistics Sdn Bhd

AlamatNo. 19, Jalan Waterfront, 2, Persiaran PD Waterfront, 71000 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
PetaDisini
WaktuSenin – Sabtu : 08.30–17.30
Minggu : Closed
Nombor Telefon+6066466834

Seperti alamat Line Clear Express Johor, pejabat Line Clear Express menyediakan perkhidmatan untuk pengguna, pekerja dan kurier.

Jadi aktiviti ekspedisi dapat berjalan dengan lancar tanpa sebarang halangan kerana kewujudan pejabat Line Clear Express Melaka.

Di samping itu, terdapat cawangan dan ejen tambahan di kawasan sekitar Melaka untuk mempercepatkan lagi pengedaran dan penghantaran barangan.

Originally posted 2023-02-01 01:00:00.

Leave a Comment